Вівторок, 23.04.2024, 16:14
Вітаю Вас Гість | RSS

Міське управління освіти військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Донецької області

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Лютий » 24 » Подяка Злученому Українському Американському Допомоговому Комітету (ЗУАДК
07:09
Подяка Злученому Українському Американському Допомоговому Комітету (ЗУАДК

Людська доброта не має границь, співчуття і співпереживання не мають обмежень і кордонів. І це неодноразово підтверджують добродії та добродійки

United Ukrainian American Relief Committee, Inc. (ЗУАДК)

Уже більше 5 років міське управління освіти співпрацює з цією благодійною організацією. Їх діяльність різноманітна. За цей час вони приділили увагу пораненим бійцям АТО, надали можливість дітям з лінії розмежування оздоровитися на Івано-Франківщині та Львівщині, безліч разів забезпечували дітей пільгової категорії закладів загальної середньої та дошкільної освіти міста гуманітарною допомогою, одягом, взуттям, поповнили шкільні бібліотечні фонди словниками та художньою літературою, передали для шкіл та дитячих садків дезінфекційні засоби, електросушарки для рук, подарунки до Святого Миколая, солодкі паски до Великодня.

Приємно вражає, що Злучений Український Американський Допомоговий Комітет (ЗУАДК) намагається охопити благодійництвом усі верстви населення. Проєкт «Дід та Баба», спрямований на поліпшення умов життя найуразливішої категорії населення міста, людей похилого віку, подарував можливість 3 ветеранам, колишнім педагогам, відчути себе несамотніми в наш складний час. Ось їх слова вдячності Допомоговому Комітету: «Життя пенсіонерів одноманітне, часом нестерпне, іноді здається, що весь світ забув про тебе і відвернувся назавжди… Я дуже вдячна вам за матеріальну підтримку, я нарешті зможу пройти курс лікування… Бажаю Вашій організації невичерпного джерела достатку, а людям - здоров’я, миру, щастя». «Впевнена, що Ваша організація рятує життя багатьом людям, бо, надаючи допомогу, Ви даруєте радість і надію на краще, зігріваєте серця і душі одиноких людей». «Дуже приємно відчувати Ваші відкриті душі, справжню щедрість, яка нічого не потребує взамін».

Відверте захоплення викликає бажання цієї благодійної організації зігріти променями доброти та піклування ще 3 літніх тореччан, надати їм грошову допомогу, і цим подарувати хвилини радості, підтримати здоров’я, вселити надію на краще життя.

Міське управління освіти сподівається на подальшу плідну співпрацю з представниками Злученого Українського Американського Допомогового Комітету в рамках підтримки нашої громади.

Переглядів: 369 | Додав: operatorevm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Календар
«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz